Mijn ervaring

Als Mevrouw Vlinder heb ik opgetreden in talloze zorgcentra, maar ook bij mensen met een verstandelijke beperking of bij het opfleuren van een evenement of kunsttentoonstelling. Het is daarbij prachtig om te zien hoe je mensen kunt laten lachen dankzij muziek.

Microfoon van Mevrouw Vlinder

Optredens

Onder mijn eigen naam zing ik bovendien bij het Zwolse orkest Las Paljas, heb ik een rol gespeeld in de musical ‘Fiddler on the roof’ alsook optredens gedaan in theater Odeon in Zwolle, het bostheater in Ommen en tijdens de Dodenherdenkingen in Nieuwleusen en Dalfsen.

Een grote zaal

Creatief therapeut

Sinds 2011 treed Mevrouw Vlinder op als creatief therapeut in de hulpverlening. Zij vertolkt a capella liedjes die afgestemd zijn op de cliënt, voornamelijk in zorgcentra, maar zij kan deze optredens ook verzorgen bij mensen met een verstandelijke beperking. ‘Mevrouw Vlinder’ kijkt welke liedjes passend zijn bij de persoon of doelgroep.

Lees meer

Zangeres

Wat begon als een bandje in de eigen huiskamer groeide voor Jeanette den Ouden (Mevrouw Vlinder) uit tot talloze hoogtepunten. Van een optreden in de NCRV-studio in Hilversum, een rol in de musical ‘Fiddler on the roof’ bij het Zwolse Muziektheater tot aan een optreden bij het RTL4-programma Koffietijd en deelname aan ‘Una voce particolare’.

Lees meer